Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει γράψει μία χρυσή σελίδα στη καριέρα του μαζί με έναν άνθρωπο που έχουμε δει στον πάγκο των ερυθρόλευκων.

Η Παρί τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μόνιμη πρωταθλήτρια της Γαλλίας. Παρόλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις ομάδων όπως η Λιλ και η Μονπελιέ που σπάνε τη μονοτονία.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και αυτή του 2016, όταν οι Αντόνιο Κορδόν και Λεονάρντο Ζαρντίμ έχτισαν την ομάδα που άφησαν πίσω της την Παρί Σεντ Ζερμέν και κατέκτησε τη πρώτη θέση της Ligue 1.

O Κορδόν έφτασε στο πριγκιπάτο το καλοκαίρι του 2016 και έκανε περίπου 20 κινήσεις, με αρκετές εξ αυτών να παίζουν σημαντικό ρόλο στο να επιτευχθεί αυτό που ήθελαν άπαντες στον σύλλογο, με τη Μονακό να χτυπάει στα ίσα τη Παρί.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι κινήσεις του Κορδόν ιδίως στο αμυντικό κομμάτι, με προσθήκες όπως του Γκλικ, του Μεντί και του Σιντιμπέ που ήταν εκείνες που άλλαξαν τα πράγματα στα μετόπισθεν.

Φυσικά τα εύσημα πρέπει να πάνε και στη διαχείριση του Ζαρντίμ όσο και στο εντυπωσιακό ρόστερ με τους Μπαπέ και Μπερνάρντο Σίλβα να… προειδοποιούν για όσα θα πετύχουν τα επόμενα χρόνια.

loading...

Previous articleΟμάδες του εξωτερικού θέλουν τον Μανδά!
Next articleΠροχωρά χωρίς τεχνικό διευθυντή ο ΟΦΗ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here