Ο Παναιτωλικός έψαχνε έναν έμπειρο αμυντικό με τεράστια εμπειρία στη Super League και τον βρήκε στο πρόσωπο του Επαμεινώνδα Παντελάκη. Ο 29χρονος σέντερ μπακ και μέχρι πρότινος αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα θα ακολουθήσει το δρομολόγιο Γιάννενα-Αγρίνιο παραμένοντας στη Super League.

Ο Χανιώτης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και ακολούθησε μια μετακίνηση εντός της Κρήτης, στο Φωστήρα. Το 2015 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και ακολούθησαν τρεις δανεισμοί στον Κισσαμικό. Το 2018 έμεινε ελεύθερος από τους Πειραιώτες και ακολούθησε η μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό.

Εκεί πέρασε τη σεζόν 2018/19 και έπειτα μετακινήθηκε ως ελεύθερος στον ΠΑΣ Γιάννινα στον οποίο έμεινε για πέντε χρόνια, πραγματοποιώντας 133 συμμετοχές, 8 γκολ και 1 ασίστ. Ο Παντελάκης φέρνει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία στο Αγρίνιο, αφού σε Εργοτέλη, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ έχει συνολικά 109 παιχνίδια, 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ έχει και 28 συμμετοχές και 2 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι στις 450χιλ. ευρώ. Ενώ τέλος τη φετινή σεζόν ήταν από τους λίγους που… διασώθηκαν και άξιζαν να παραμείνουν στη Super League στη γενικά κακή χρονιά του ΠΑΣ, που υποβιβάστηκε.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous article«Η Στουτγκάρδη αποσύρθηκε για Ιωαννίδη, όχι όμως για Κουλιεράκη» 
Next articleΑνέλαβε πόστο στον Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here