Νωρίτερα στην ημέρα, η Βραζιλιάνικη UOL συνέδεσε τον ΠΑΟΚ με έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Ρεϊνιέρ, που κατάγεται από τη χώρα του καφέ και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ η «Βασίλισσα» θέλει να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος ξεκίνησε την καριέρα του από την Φλαμένγκο στην οποία παρέμεινε μόλις ένα χρόνο, αφού έκανε πράγματα και… θαύματα. Ακολούθησε αμέσως η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο έκτοτε δεν αγωνίστηκε καθόλου με την πρώτη ομάδα.

Αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα, με 2 γκολ και 1 ασίστ βέβαια, ενώ την επόμενη σεζόν έφυγε δανεικός στην Ντόρτμουντ όπου παρέμεινε για δύο σεζόν εκεί. Συνολικά κατέγραψε 39 συμμετοχές, με 1 γκολ και 1 ασίστ. Την περσινή σεζόν οι Ισπανοί τον παραχώρησαν εκ νέου δανεικό αυτή τη φορά εντός της χώρας, στη Χιρόνα.

Εκεί έπαιξε σε 18 παιχνίδια, σκοράροντας 2 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ. Φέτος αναζητά τον καινούργιο σταθμό της καριέρας του και πάλι ως δανεικός. Εδώ σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους εμπλέκεται και ο ΠΑΟΚ. Στο αγωνιστικό προφίλ του Ρεϊνιέρ αξίζει επίσης να αναφερθεί πως εκτός από τη θέση του μεσοεπιθετικού έχει αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ και στις δύο πλευρές, αλλά και ως κεντρικός επιθετικός.

Δείτε τον Ρεϊνιέρ εν δράσει:

loading...

Previous article «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρεϊνιέρ»
Next article«Προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση του Μεϊτέ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here