Ο σέντερ φορ της Σαν Λορέντζο Άνταμ Μπαρέιρο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των επιλογών των ανθρώπων της ΑΕΚ και μάλιστα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει ήδη κατατεθεί πρόταση προς τον παίκτη. Το συμβόλαιο του με τους Αργεντινούς ολοκληρώνεται τον χειμώνα του 2025, επομένως η πλευρά της ομάδας του θα κοιτάξει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να τον παραχωρήσει.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την καριέρα του στην Ολίμπια, πέρασε και από τη Νασιονάλ στην Παραγουάη πριν πάρει μεταγραφή για το Μεξικό. Εκεί από το 2019 που άνηκε στη Μοντερέι, πέρασε διαδοχικούς δανεισμούς, στην Σαν Λορέντζο, την Αλάνιασπορ, την Σαν Λουίς και ξανά την Σαν Λορέντζο πριν αυτή τον αποκτήσει μόνιμα τον Ιανουάριο του 2023.

Την περασμένη σεζόν είχε 7 γκολ και 1 ασίστ σε 21 παιχνίδια, ενώ τον τελευταίο χρόνο είναι διεθνής με την Εθνική Παραγουάης έχοντας 6 συμμετοχές. Τέλος η αξία του στο transfermarkt είναι στα 6εκ. ευρώ και η ηλικία του ιδανική αφού στα 27 του αν συμφωνήσει με την ΑΕΚ θα περάσει για δεύτερη φορά στην Ευρώπη, μετά τη θητεία του στην Αλάνιασπορ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΤο αγωνιστικό προφίλ του Λιάνκο που «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός (vids)
Next articleΣτον Αστέρα Τρίπολης ο Τσιντώτας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here