Μια ματιά σε όσα έκανε ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ανοίξει μία νέα σελίδα, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να πρόκειται να είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας από εδώ και πέρα.

Το TransferGeeks ρίχνει μία ματιά σε όσα έκανε ο Παπαδημητρίου στη πρώτη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του, όταν επί 12 μήνες είχε την ευθύνη για τον σχεδιασμό της ΑΕΚ.

Οι μεγαλυτερες επιτυχιες

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Παπαδημητρίου ήρθε στο τελευταίο κομμάτι της θητείας του στην ΑΕΚ. Αυτή φυσικά δεν ήταν άλλη από την πρόσληψη του Ματίας Αλμέιδα, του προπονητή που οδήγησε την ΑΕΚ στη κορυφή της Super League τη φετινή χρονιά.

Εξαιρετική ήταν και η κίνηση της απόκτησης του Τσούμπερ που έπαιξε τον δικό του ρόλο αυτή τη διετία στην Ένωση. Στα θετικά πιστώνονται οι μεταγραφές των Ρότα, Χατζισαφί. Θετική ήταν και η απόκτηση του Άμραμπατ που βοήθησε επί μία διετία την ΑΕΚ.

Αυτοι που δεν επιασαν

Για να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ ο Παπαδημητρίου έγιναν και κάποια λάθη. Μισελίν, Λε Ταλέκ, Κριχόβιακ και (ειδικά) Φράνσον δεν μπόρεσαν να προσφέρουν σε καμία περίπτωση, με αρκετούς εξ αυτών να είναι και ακριβοπληρωμένοι.

Οι υπολοιπες κινησεις

Πέρα από τις δύο προηγούμενες κατηγορίες υπάρχει και μία ενδιάμεση. Παίκτες που ούτε… σόκαραν με την απόδοση τους, ούτε απογοήτευσαν ιδιαίτερα. Μοχαμαντί, Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλας, Γέβτιτς εντάσσονται σε αυτή τη κατηγορία.

loading...

Previous article«Ανανεώνει για δύο χρόνια με τη Λόμελ ο Κράστεβ»
Next articleΟ Σιώπης κρατάει το μέλλον του στα δικά του χέρια

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here