Δύο γνώριμες περιπτώσεις προτάθηκαν στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κυνηγά και την τρίτη θέση αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου για την έξοδο στο Europa League της επόμενης σεζόν, είναι σίγουρο πως θα προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις.

Πέραν της αξιολόγησης του υπάρχον ρόστερ, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι σε αρκετές θέσεις, όπως αυτή του δεύτερου τερματοφύλακα, στις θέσεις της άμυνας, των επιθετικών μέσων αλλά και του κεντρικού επιθετικού.

Δύο προτάσεις έφτασαν στους «ασπρόμαυρους», με δύο περιπτώσεις αρκετά γνώριμες.

Ο λόγος για τους Κρμέντσικ και Πέλκα, οι οποίοι προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ για να επιστρέψουν στα «ασπρόμαυρα».

Ο Δημήτρης Πέλκας, αγωνίζεται στη Χαλ, ως δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε με την οποία το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και δε φαίνεται πως θα γίνει κάποια κίνηση για την ανανέωσή του από την πλευρά της τουρκικής ομάδας.

Η άλλη περίπτωση είναι αυτή του Κρμέντσικ, ο οποίος είναι και αυτός ελεύθερος, κάνοντας ένα πέρασμα από την Ινδονησία και την Περσίτζα Τζακάρτα.

Πρόσφατα στα social media, ο 30χρονος Τσέχος επιθετικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα, παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι και το 2025.

Και οι δύο περιπτώσεις αναμένεται να εξεταστούν από την ομάδα του ΠΑΟΚ εν όψει του καλοκαιριού και δε θεωρείται απίθανο να υπάρξουν επιστροφές.

loading...

Previous articleΚοντά στην παραμονή στη Λέγκια ο Μλαντένοβιτς που ακούστηκε για Παναθηναϊκό
Next articleΔύο ομάδες από Premier League και… όχι μόνο στο «κόλπο» για Πάλμα!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here