Νωρίτερα δημοσίευμα από το Βέλγιο έκανε λόγο για ενδιαφέρον και μάλιστα πρόταση του Παναθηναϊκού στην Κρουζ Αζούλ για τον Τσάρλι Ροντρίγκες. Πρόκειται για 26χρονο κεντρικό χαφ που αγωνίζεται στο Μεξικό όλη του την καριέρα, έχοντας ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Μοντερέι.

Εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αφού πέρασε τρεισήμισι γεμάτες χρονιές. Με ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα στην ηλικία των 19 ετών και έναν ενδιάμεσο δανεισμό στις αρχές της καριέρας του στην Τολέδο, ο Ροντρίγκες πραγματοποίησε συνολικά ως και τα μέσα της σεζόν 21/22, 140 συμμετοχές, σκοράροντας 7 γκολ και μοιράζοντας 20 ασίστ.

Έπειτα ακολούθησε το 2022 η μεταγραφή στην ομάδα που βρίσκεται τώρα την Κρουζ Αζούλ με την οποία έγινε αμέσως βασικός και μέχρι και σήμερα σε μιάμιση σεζόν έχει φορέσει 55 φορές τη φανέλα της με απολογισμό 5 γκολ και 8 ασίστ.

Στα επτά χρόνια όπου αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο μετράει ένα πρωτάθλημα Apertura του Μεξικού, ένα κύπελλο και δύο CONCACAF Champions League με τη Μοντερέι, καθώς και ένα Supercopa με την Κρουζ Αζούλ.

Τέλος δύο παράμετροι που αξίζουν να αναφερθούν είναι πως πρόκειται για παίκτη που έχει και αρκετές συμμετοχές ως διεθνής με το Μεξικό, 44 πιο συγκεκριμένα και ήταν μάλιστα στην αποστολή της χώρας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ παίζοντας στα 2 από τα 3 παιχνίδια των ομίλων ως αλλαγή.

Ενώ στα παικτικά του χαρακτηριστικά πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου κατά τη διάρκεια της καριέρας του, τόσο και ως αμυντικό χαφ, όσο και ως δεκάρι.

loading...

Previous article«Θέλει πολύ τον Ροντρίγκες ο Παναθηναϊκός, απέρριψε την πρώτη πρόταση η Κρουζ Αζούλ»
Next articleΟΦΗ: Δεν πάει Κατάρ ο Τοράλ, μπαίνει στην προετοιμασία της ομάδας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here