Ο Πανσερραϊκός με τον Πάμπλο Γκαρσία στο… τιμόνι συνεχίζει την ενίσχυση της ομάδας του. Έτσι το μεσημέρι της Παρασκευής (21/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου τερματοφύλακα Άντριαν Τσοβάν.

Πρόκειται για Σλοβάκο ποδοσφαιριστή που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Σερραίους και μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, με την οποία μέτρησε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:
«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Adrian Chovan, ο οποίος αποκτήθηκε με μεταγραφή από την πρωταθλήτρια Σλοβακίας Σλόβαν Μπρατισλάβας και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Αντριάν Χοβάν είναι γεννημένος στις 08/10/1995 στην Σλοβακία, έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Από το 2021 αγωνιζόταν με ιδιαίτερη επιτυχία στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, έχοντας συνολικά 80 συμμετοχές εκ των οποίων οι 29 σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις(Champions League, Europa League, Conference League), έχοντας κρατήσει 28 φορές απαραβίαστη την εστία του, ενώ μέχρι και πριν λίγες ημέρες ήταν στην αποστολή της Σλόβαν για τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Νωρίτερα και από το 2014 έως το 2021 αγωνιζόταν στις Ζλάτε Μοράφτσε, Τρένσιν και Νόβε Μέστο, μετρώντας περισσότερες από 110 συμμετοχές και κάνοντας τότε τα πρώτα του ευρωπαϊκά ματς.

Έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Σλοβακίας. Έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Σλοβακίας και ένα Κύπελλο.» 

loading...

Previous articleΚηφισιά: Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Κρίστινσον
Next articleΒρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Καμπετσής

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here