Ο ΠΑΟΚ προχωράει τις μεταγραφικές του υποθέσεις και πλέον μοιάζει τελειωμένη η μεταγραφή του Φεντόρ Τσάλοφ στην Τούμπα. Ο Ρώσος επιθετικός όπως έγινε γνωστό από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο μέσα στο Σαββατοκύριακο και επιβεβαιώθηκε αργότερα θα πρέπει να λογίζεται ως παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς τις επόμενες ώρες αν δεν έχει γίνει ήδη θα καταβάλλουν τη ρήτρα των 3εκ. ευρώ που είναι υποχρεωμένοι και θα αποκτήσουν τον Τσάλοφ. Την είδηση αυτή επιβεβαιώνουν και ΜΜΕ της Ρωσίας τονίζοντας πως από σήμερα (29/7) είναι πιθανό να ξεκινήσει το ταξίδι του στην Ελλάδα και αύριο (30/7) να βρίσκεται στη χώρα μας:

«Ο επιθετικός της ΤΣΣΚΑ θα ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Τα πάντα είναι πλήρως συμφωνημένα. Ο Τσάλοφ θα φτάσει στην Ελλάδα αύριο και η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Έτσι οι «ασπρόμαυροι» λύνουν ένα θέμα που τους απασχολούσε πολύ στο κέντρο της επίθεσης και θα δώσουν μια μικρή… μάχη με το χρόνο ώστε να δηλωθεί ο 26χρονος στην επόμενη φάση της Ευρώπης, ελπίζοντας αυτό να αφορά τα παιχνίδια με τη Μάλμε για τον 3ο προκριματικό του Champions League.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here