Στη μεταγραφική λίστα της Σέλτικ βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όπως σας έχουν ενημερώσει ήδη οι Transfer Geeks, σκάουτερ από τη Σκωτία είχαν βρεθεί στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που… γράφτηκε στα μπλοκάκια τους.

Ο Ιωαννίδης έχει τραβήξει τα βλέμματα της Σέλτικ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και έχει καλές μνήμες με τους Έλληνες στράικερ, παλαιότερα με τον Γιώργο Σαμαρά και πιο πρόσφατα με τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ιωαννίδης ξεκαθάρισε πως θα κοιτάξει το μέλλον του μετά το τέλος της φετινής σεζόν στην οποία έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «πράσινους».

Η συνέντευξη του Ιωαννίδη αναθέρμανε το θέμα του Έλληνα επιθετικού στη Σκωτία με τους ρεπόρτερ της ομάδας να κάνουν θέμα για πιο ζωηρό ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον παίχτη του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» θα ήταν ανοιχτοί στην παραχώρηση του 23χρονου επιθετικού με ένα ποσό άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, αφού πρώτα, προχωρήσουν στην επέκταση της συνεργασίας του μαζί του με αύξηση αποδοχών.

loading...

Previous articleΟι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού που είναι στο «μπλοκάκι» του Νταμπράουσκας
Next articleVIDEO: Σκόραρε απέναντι στον Χουάνγκ και έγραψε ιστορία ο Χάμες

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here