Ο 31χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός που πέρασε για δύο χρόνια από την Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ κάνει πράγματα και… θαύματα στην Κύπρο. Ο Ζάιρο βρίσκεται από το 2021 στην Κύπρο και έκτοτε σκοράρει ακατάπαυστα.

Φέτος μάλιστα έχει και ένα μοναδικό ρεκόρ, αφού έχει αναδειχθεί δύο φορές MVP αγωνιστικής και είναι ο μοναδικός παίκτης που το έχει κάνει. Η πρώτη συνέβη την 9η αγωνιστική, ενώ η δεύτερη στην 23η. Φέτος ο Ζάιρο μετράει σε 25 ματς πρωταθλήματος 13 γκολ και 5 ασίστ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΠ:

«Ο Jairo Da Silva είναι ο μόνος παίκτης που κατάφερε μέχρι στιγμής να λάβει δύο φορές το βραβείο MVP by UNICARS & Volkswagen αφού εκτός από την 9η Αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, έλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή και για την 23η Αγωνιστική.

Ο επιθετικός της Πάφου παραλαμβάνοντας το βραβείο ανέφερε: «Νοιώθω τιμή για αυτό το βραβείο αλλά παράλληλα και στεναχώρια διότι εκείνη την αγωνιστική δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και μείναμε στην ισοπαλία. Είναι πολύ όμορφο να μπορείς να διακρίνεσαι βοηθώντας την ομάδα σου αλλά αυτό το πέτυχα μέσα από την βοήθεια των συμπαικτών μου και τους ευχαριστώ.»

loading...

Previous articleΙωαννίδης: ” Πάμε για το νταμπλ, καλύτερος που έχω αντιμετωπίσει ο Βαν Ντάικ”
Next articleΗ Κ19 της Φενέρμπαχτσε θα παίξει στον τελικό του Super Cup – Τι θα συμβεί σύμφωνα με την Fanatik, πως επηρεάζεται ο Ολυμπιακός

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here