Ο γενικός αναβρασμός που επικρατεί στο Τουρκικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με την Φενέρμπαχτσε να έχει αποφασίσει στη ΓΣ που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη (3/4) να κατέβει με την Κ19 στον τελικό του Super Cup της Κυριακής (7/4) κόντρα στη Γαλατάσαραι.

Οι Τούρκοι μάλιστα είχαν ζητήσει αναβολή του παιχνιδιού εν όψει της αναμέτρησης που ακολουθεί για το Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και ξένο διαιτητή, με κανένα αίτημα να μην ικανοποιείται από την ομοσπονδία. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ερόλ Μπιλετσίκ ανέφερε: “Θα κατέβουμε με την Κ19 και δεν θα είναι παιχνίδι 90 λεπτών”.

Τα τέσσερα σενάρια σύμφωνα με την Fanatik

Η Fanatik με δημοσίευμά της την Παρασκευή (5/4) προσπάθησε να αποκρυπτογραφήσει ποια θα είναι η στάση της Φενέρμπαχτσε την Κυριακή, παρουσιάζοντας τέσσερα πιθανά σενάρια.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ένα σενάριο είναι να κατέβει με το μίνιμουμ παικτών που προβλέπει ο κανονισμός, δηλαδή εννέα. Μόλις ξεκινήσει το ματς, θα τραυματιστούν τρεις, στον αγωνιστικό χώρο θα υπάρχουν λιγότεροι από επτά παίκτες και έτσι το ματς δεν θα μπορεί να γίνει. Σε αυτή την περίπτωση η Φενέρ δεν θα αντιμετωπίσει κυρώσεις.

Ένα άλλο σενάριο είναι οι ποδοσφαιριστές να μην επιστρέψουν να συνεχιστεί το παιχνίδι, γεμίζοντας με κάρτες και αποβολές, προκαλώντας τον διαιτητή με ειρωνικά χειροκροτήματα ή άλλες παρόμοιες ενέργειες. Σκοπός ξανά να μείνουν λιγότεροι από επτά ποδοσφαιριστές.

Το τρίτο σενάριο είναι η αποχώρηση μόλις ξεκινήσει το ματς. Σε αυτή την περίπτωση η Γαλατάσαραϊ θα πάρει το ματς στα χαρτιά με 3-0, ενώ η Φενέρμπαχτσε θα τιμωρηθεί από την TFF.

Το βέβαιο είναι πως οι βασικοί παίκτες των Τούρκων θα είναι ξεκούραστοι για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, αν τελικά αυτό διεξαχθεί, αφού η UEFA έχει προαναγγείλει τιμωρία για την επερχόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού.

loading...

Previous articleΟ πρώην παίκτης του ΠΑΣ και του ΠΑΟΚ που κάνει σεζόν… καριέρας στην Κύπρο και το ρεκόρ που έσπασε
Next articleAEK: Χωρίς τον Στάνκοβιτς κόντρα στον ΠΑΟΚ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here