Μεταγραφή Νο 3 για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του Κωνσταντίνου Πανάγου. Πρόκειται για 25χρονο δεξι μπακ ενώ λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ο διεθνής με την Εθνική Νέων δεξιός αμυντικός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού. Ακολούθησε η Κ-20 του Ολυμπιακού και μετέπειτα μετακόμισε με την μορφή δανεισμού στην U23 της Νότιγχαμ Φόρεστ. Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλαμάτας και ακολούθως ανηφόρησε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Πανάγου.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου του 1998 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού και το καλοκαίρι του 2016 έγινε μέλος της Κ-20 του Ολυμπιακού. Μετά από δύο χρόνια παρουσίας, την σεζόν 2018-19 μετακόμισε με την μορφή δανεισμού στην U 23 της Νότιγχαμ Φόρεστ. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλαμάτας με την οποία είχε τρεις συμμετοχές. Το 2021 ανηφόρησε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος έχοντας 46 συμμετοχές.

Ο Κωνσταντίνος Πανάγου είναι διεθνής με την Εθνική Νέων.

Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ τον καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται κάθε επιτυχία.”

Στις πρώτες του δηλώσεις στο pasgiannina.gr ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσω το 100% ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε τους στόχους μας”.

loading...

Previous articleΕκτός της προετοιμασίας της Σπόρτινγκ ο Αλεξανδρόπουλος
Next articleΗ Λαμία απέκτησε τον Χατζηεμμανουήλ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here