Η ΑΕΚ έχει δύο διαφορετικά πλάνα για να μπορέσει να διατηρήσει τον Ορμπελίν Πινέδα στο ρόστερ της.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Ελληνικού πρωταθλήματος και στην Ένωση θα ήθελαν όσο τίποτα άλλο να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν φαίνεται πάρα πολύ εύκολο, καθώς από τη μία η Θέλτα θα εξετάσει το ενδεχόμενο να τον κρατήσει στο Βίγκο και την επόμενη χρονιά (το οποίο δε συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες) και από την άλλη υπάρχουν πολλές ομάδες που θα ήθελαν να τον αγοράσουν.

Το ιδανικό για την ΑΕΚ θα ήταν να μπορέσει να ανανεώσει τον δανεισμό του Πινέδα. Σε αυτή τη περίπτωση οι κιτρινόμαυροι θα προτάξουν το επιχείρημα της συμμετοχής στην Ευρώπη (και ενδεχομένως στο Champions League) που θα εκτοξεύσει την αξία του.

Πιο πιθανό όμως να πει το «ναι» η Θέλτα είναι στη δεύτερη πρόταση της ΑΕΚ, μία πρόταση… τύπου Λιβάι. Η Live Sport λοιπόν αναφέρει ότι η Ένωση πρόκειται να κάνει συζήτηση για να αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του Πινέδα, όπως ακριβώς έκανε και με τη Μπεϊτάρ για τον Λιβάι Γκαρσία.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι πολύ πιο εύκολο να κάτσει ο Κάρλος Μουρίνιο (σ.σ. πρόεδρος της Θέλτα) και να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του 60% των δικαιωμάτων του Μεξικανού, παρά της ανανέωσης του δανεισμού χωρίς άμεσα οικονομικό κέρδος για τους Ισπανούς.

loading...

Previous articleΦήμες για ΑΕΚ και Ματέο Γκαρσία!
Next articleΠαναθηναϊκός: Στο «κόλπο» για Γιαννούλη!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here