Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει βρει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο με την έναρξη των play off και με… μπροστάρηδες Ιωαννίδη-Μπακασέτα συνεχίζει την ακάθεκτη πορεία του προς τον τίτλο.

Το εμφατικό 0-5 στη Λαμία ήταν άλλη μια τρανή απόδειξη της φοβερής συνεισφοράς που έχουν οι δύο τους, αφού είχαν συμμετοχή άμεση ή έμμεση σε όλα τα γκολ της ομάδας. Το εντυπωσιακό ωστόσο στη συνεργασία των δύο Ελλήνων διεθνών είναι πως από τότε που έχει έρθει ο Τάσος Μπακασέτας στην ομάδα σχεδόν περίπου το 50% των γκολ έχει την άμεση ή έμμεση συμμετοχή τους.

Από το ντεμπούτο του αρχηγού της Εθνικής στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» σε 17 παιχνίδια έχουν σημειώσει 35 τέρματα. Οι δύο τους έχουν συμμετοχή στα 16 απ’ αυτά τα γκολ στα οποία είτε έχουν σκοράρει είτε έχουν δώσει την ασίστ. Ο Μπακασέτας έχει σημειώσει έξι γκολ κι έχει δώσει δύο ασίστ ενώ ο Ιωαννίδης έχει σκοράρει επτά γκολ κι έχει μοιράσει τρεις ασίστ. Βέβαια υπάρχουν και δύο γκολ στα οποία έχουν συνεργαστεί οι δύο τους και έτσι μετριέται από ένα στον καθένα, άρα τα συνολικά τους τέρματα είναι 18.

Άρα το ποσοστό επιτυχίας τους είναι 1/2 γκολ της ομάδας του Φατίχ Τερίμ να έχουν την υπογραφή τους, διατηρώντας τον Παναθηναϊκό σε εξαιρετικές εμφανίσεις.

loading...

Previous articleΣιμάνσκι: «Δεν σκέφτομαι να φύγω από την ΑΕΚ, εκτός αν…»
Next articleΑποχωρεί από την Κύπρο πρώην παίκτης Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ που εργαζόταν ως προπονητής

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here