Τι έκανε ο Ισπανός φορ του Άρη απέναντι στη Λαμία.

Ο Λορέν Μορόν αποτελεί τον μόνιμο σκόρερ του Άρη, ωστόσο στη νίκη των «κιτρινόμαυρων» με 3-1 επί της Λαμίας, δεν βρήκε δίχτυα, βοηθώντας τον Άρη σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού.

Δεν μπορεί κανείς να πει πως ο Μορόν δεν προσπάθησε να πετύχει γκολ, καθώς όπως θα δείτε παρακάτω ήταν αρκετά δραστήριος, απειλώντας την εστία του Κοσέλεφ, με αποκορύφωμα το τελείωμα στην αρχή του παιχνιδιού, που έφερε την εξαιρετική αντίδραση του Μολδαβού τερματοφύλακα.

Εκτός της απειλής προς την αντίπαλη εστία (κάτι που αποτελεί κατάσταση για τον Ισπανό), έδωσε και σημαντικές πάσες στην ανάπτυξη του Άρη, προωθώντας υποδειγματικά το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων».

Φυσικά και ο Μορόν δεν… περιορίστηκε στα παραπάνω, μιας και μπήκε ενεργά στις μονομαχίες, τις περισσότερες από τις οποίες κέρδισε, καταγράφοντας το θετικό 5/8 απέναντι στους αμυντικούς του Λεωνίδα Βόκολου και κυρίως στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Με αυτή του την εμφάνιση, ο 30χρονος φορ έδειξε πως μπορεί τα γκολ να δίνουν άμεσα τους βαθμούς και τις νίκες, όμως ακόμη και όταν η μπάλα δεν καταλήγει στα δίχτυα, υπάρχει τρόπος να πραγματοποιήσει άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση στη φετινή σεζόν.

loading...

Previous articleΑπό τον Άρη στη… Σιγκαπούρη!
Next articleΤέσσερις θέσεις και «γεμάτα» ενενηντάλεπτα: Αυτή είναι η φετινή σεζόν του Ρενατίνιο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here