Ο Άλεξ Κογιάδο αποτελεί σταθερά μεταγραφικό στόχο του Άρη με τον δεξιό εξτρέμ να βρίσκεται εκτός πλάνων της Μπέτις. Οι Ισπανοί ωστόσο δεν θέλουν να παραχωρήσουν τον 25χρονο εξτρέμ, όσο-όσο και ψάχνονται να τον δώσουν σε μια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτή την πληροφορία μεταδίδουν και τα Ισπανικά ΜΜΕ, με το InformaBetis να τονίζει πως ο Ισπανός δεν θα βρεθεί στην Αυστρία με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα είναι πολύ πιθανό να μεταβεί στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Οκχούντ στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός την περασμένη σεζόν.

Πιο αναλυτικά: 

«Σύμφωνα με πηγές της InformaBetis, ο Κογιάδο δεν θα μπει αύριο στο αεροπλάνο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για το πρώτo στάδιο της preseason, στην Αυστρία.

Ο λόγος είναι ότι ο Ισπανός παίκτης και οι εκπρόσωποί του ελπίζουν να βρουν μια λύση για το μέλλον του. Αυτή την περίοδο το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία. Η καλύτερη υποψήφια ομάδα είναι αυτή στην οποία έπαιξε την περασμένη σεζόν, η Αλ Οκχντούντ. 

Περιμένουν από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας να εγκρίνει τα μπάτζετ για τους συλλόγους για την σεζόν 2024/25, δεδομένου ότι εμφανίζονται νέοι κανόνες εγγραφής παικτών.

Ο Κογιάδο πήγε δανεικός στη Σαουδική Αραβία, με τον Αλ Οκχντούντ να αναλαμβάνει το 100% του συμβολαίου του. Τώρα, θα μπορούσε να πωληθεί για περίπου 2 εκατ. ευρώ, που σημαίνει κέρδος 100%, αν και Μπαρτσελόνα διατηρεί μεταξύ 20% και 30% των δικαιωμάτων του παίκτη».


Previous articleΑΕΚ: Οριστικοποιήθηκε η άφιξη Κοϊτά, την Πέμπτη (11/7) στην Αθήνα
Next article«Η Σπόρτινγκ δεν παραιτείται για Ιωαννίδη, θα επανέλθει» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here