Ο ατζέντης του Κοσταρικανού ποδοσφαιριστή, επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ των Transfer Geeks.

Όπως είχατε διαβάσει στο transfergeeks.gr, η μεταγραφή του Ζαμόρα στον Άρη «χάλασε» στους οικονομικούς όρους που είχε θέσει η Σαπρίσα με τις δύο ομάδες να μην τα… βρίσκουν.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ των Transfer Geeks επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Κοσταρικανού, Τζόναθαν Ντεάρτε, ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο από πλευράς Άρη, πέραν του ότι οι δύο πλευρές είχαν αφήσει την υπόθεση τον Ιανουάριο με το ενδεχόμενο να εξεταστεί η υπόθεση το καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του ατζέντη του Ζαμόρα στην ισπανική έκδοση του EPSN:

«Η προσφορά του Άρη ήταν για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Συμφωνήσαμε στα χρήματα, αλλά οι δύο ομάδες δεν συμφώνησαν σε κάποιους όρους και έτσι η Σαπρίσα απέρριψε την προσφορά.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για αριθμούς, αν κάποιος θέλει να μιλήσει για αριθμούς, θα έπρεπε να είναι η Σαπρίσα, αλλά αυτά είναι πράγματα που μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Πιστεύω ότι μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Τρεις σύλλογοι συνεχίζουν να ενδιαφέρονται και υπάρχουν και άλλες προοπτικές. Η πρόταση πρέπει να είναι ιδανική για αυτόν και όχι απλά στο οικονομικό αλλά στο αθλητικό, μιλάμε για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το μέλλον του”

loading...

Previous articleΠρωταθλητές οι Παπανικολάου και Σβάρνας στην Πολωνία (pic)
Next articleΠροτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Μπάμπα Ράχμαν

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here