Ο Κοσταρικανός διεθνής εξτρέμ, συνδέθηκε με τον Άρη και μέσα στον Απρίλιο, εκτός από την περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως σας έκανε γνωστό το transfergeeks.gr, δεν υπήρξαν νέες επαφές Ζαμόρα και Άρη, παρά τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του 21χρονου διεθνή Κοσταρικανού.

Στη σεζόν που διανύουμε, ο Ζαμόρα δεν έχει σημειώσει τα… νούμερα που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν να πάρει πιο εύκολα μια μεταγραφή σε ένα ευρωπαϊκό κλαμπ, παρά το ταλέντο που διαθέτει.

Ο Αλβάρο Ζαμόρα είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με πολύ καλή διαχείριση της μπάλας στα πόδια του, παρόλα αυτά δε συνεισφέρει στα γκολ της ομάδας του όσο θα μπορούσε.

Φέτος, έχει σημειώσει 3 γκολ και 2 ασίστ σε 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Σαπρίσα, έχοντας ξεκινήσει τις περισσότερες ως βασικός.

Μπορεί ο Ζαμόρα να βρίσκεται στην κορυφή της χρηματιστηριακής του αξίας (200 χιλιάδες ευρώ) παρόλα αυτά οι εμφανίσεις του δε δικαιολογούν τις 400 χιλιάδες ευρώ που ζητά η Ντεπορτίβο Σαπρίσα για το 80% των δικαιωμάτων του.

loading...

Previous articleΟ Χασάν βρίσκει δίχτυα και στην Τουρκία
Next article«Πρώτος στόχος της Ίντερ ο Κονσεϊσάο αν…»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here