Τι αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Τουρκία.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ξεκάθαρα εντός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, με τον Φατίχ Τερίμ να πρόκειται για μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως το μέλλον του στην Αθήνα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Πάντως, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, σημειώθηκε μία σοβαρή εξέλιξη για αυτό το ζήτημα… Τα ρεπορτάζ της Τρίτης (17/4) κατέγραψαν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Φατίχ Τερίμ και συζήτησαν για τις παραμέτρους της συνεργασία τους για τη σεζόν 2024-2025.

Μεταξύ των θεμάτων που ανέλυσαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ο 71χρονος τεχνικός ήταν η μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ, οι αποχωρήσεις παικτών, καθώς και η καλοκαιρινή προετοιμασία. Με έμφαση στο μέρος που θα μεταβεί η αποστολή του Τριφυλλιού και τα φιλικά που θα προγραμματιστούν.


Εξυπακούεται ότι το το θερινό προπονητικό πρόγραμμα εξαρτάται από την θέση της ομάδας στη Stoiximan Super League, τη διοργάνωση της UEFA που θα πάρει μέρος και της ημερομηνίες των προκριματικών γύρων. Γιατί αυτές οι συνθήκες θα επηρεάσουν καθοριστικά τον προγραμματισμό του Τερίμ.

Το μείζον στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι ο Αλαφούζος φέρεται – σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ – να έχει αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα, ότι θα συνεχίσει με τον Τερίμ στον πάγκο. Μία απόφαση που διαμορφώνει τις εξελίξεις για τον γενικότερο αγωνιστικό σχεδιασμό των «πράσινων».

loading...

Previous articleΣτους πέντε καλύτερους του ινδικού πρωταθλήματος ο Διαμαντάκος!
Next articleΠαίκτης που ενδιέφερε τον Άρη πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στο Κατάρ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here