Ο Παναθηναϊκός κατέληξε στην περίπτωση του 27χρονου Γεβντάι για να ενισχύσει τη γραμμή της άμυνας του και μπορεί να βρήκε… χρυσό, σε περίπτωση που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταφέρει να τον επαναφέρει στη φόρμα που εκείνος είχε στη Bundesliga.

Στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από το ξεκίνημα του σχεδιασμού ήταν να μπορέσει να προσθέσει στους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον έναν παίκτη ο οποίος θα μπορέσει να διεκδικήσει θέση βασικού από το ξεκίνημα της παρουσίας του στην Ελλάδα.

Αυτός μπορεί να είναι ο Τιμ Γεβντάι, ο οποίος για τον επόμενο χρόνο θα αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος ως δανεικός από τη Λοκομοτίβ Μόσχας και οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό του, κάτι που δεν κατάφεραν ούτε στη Ρωσία ούτε στην Σαουδική Αραβία.

O στόχος είναι ο… Γεβντάι της Bundesliga! Ο παίκτης που ήταν εξαιρετικός στις παρουσίες του στη Γερμανία και έδειξε να μπορεί να ανταποκριθεί στο κορυφαίο επίπεδο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Στη Μπάγιερ Λεβερκούζεν ο Κροάτης ήταν ψηλά σε αρκετές κατηγορίες. Έχει υπάρξει στους καλύτερους κλέφτες της Μπάγιερν Λεβερκούζεν, όσο και σε ότι έχει να κάνει με τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές στις αμυντικές μονομαχίες, πράγματα που δείχνουν οι δύο παρακάτω φωτογραφίες.

Μένουμε στους δύο συγκεκριμένους τομείς καθώς πρόκειται για τα μεγαλύτερα ατού του Γεβντάι. Την επόμενη σεζόν από αυτήν που συζητούσαμε παραπάνω ήταν μέσα στους καλύτερους «κλέφτες» όλης της Bundesliga και μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος της Άουγκσμπουργκ.

Εκείνη την χρονιά ήταν και ο δεύτερος καλύτερος παίκτης των Βαυαρών στις αμυντικές μονομαχίες (σ.σ. ανάμεσα σε όσους είχαν αρκετές για να έχει αξία το στατιστικό) με το εξαιρετικό 69,46%!

Εκείνη ήταν η καλύτερη στιγμή στην πορεία του Γεβντάι. Εξαιρετικός στη Γερμανία, βασικός στην Εθνική του και με τη χρηματιστηριακή αξία του στα ύψη, στα 9.000.000 ευρώ και μία ακριβή μεταγραφή στη Λοκομοτίβ Μόσχας που ακολούθησε.

Τότε ήταν που κέρδισε το παρατσούκλι «νέος Τσόρλουκα» και ότι τυχαία. Με πολύ καλή πορεία στη Λεβερκούζεν, μόλις πήρε μεταγραφή στη Λοκομοτίβ ακολουθώντας ακριβώς την πορεία του θρύλου της Εθνικής Κροατίας αναμενόταν να πάρει τη θέση του και στην Εθνική ομάδα.

Φυσικά το παραπάνω δε συνέβη, ο Γεβντάι σε Λοκομοτίβ και Αλ Αίν που ακολούθησε δε θύμισε τον παίκτη της Γερμανίας. Με χαμηλότερες πτήσεις σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού και δημοσιεύματα ότι δεν ένιωθε ιδιαίτερα άνετα σε καμία από τις δύο ομάδες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλέον θέλει να βγάλει τον… παλιό καλό εαυτό του Γεβντάι και να τον βοηθήσει να επιστρέψει στην ελίτ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και το Champions League μέσω του Παναθηναϊκού.

loading...

Previous articleH ομάδα στην οποία αυτοπροτάθηκε ο Καρασκάλ και ο λόγος που εκείνη τον απέρριψε
Next articleΣυμφωνία Μπέτις – Μορόν, μένει ελεύθερος ο Ισπανός

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here