Τα δεδομένα της υπόθεσης του 24χρονου Γερμανού δεξιού οπισθοφύλακα

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προέβη σε μία σημαντική προσθήκη ,εκείνη του πολύπειρου Κροάτη δεξιού οπισθοφύλακα Σίμε Βρσάλκο.Ήρθε με αξιώσεις να πρωταγωνιστήσει και ένα ιδιαίτερο “παχυλό” συμβόλαιο,ωστόσο λίγους μολις μήνες μετά φαίνεται πως βγαίνει αργά και σταθερά εκτός πλάνων του Μίτσελ.


Λίγο οι τραυματισμοί,λίγο η κακή φυσική κατάσταση,το αποτέλεσμα πάντως είναι πως ο Κροάτης δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας.Δεν γίνεται η χρονιά να βγει μόνο με τον Άβιλα,για να μην πάθει “Ρέαμπτσιουκ”.Βλέπουμε όλοι πόσο επιβαρυμένος είναι ο αριστερός οπισθοφύλακας των ερυθρόλευκων.


Γι’αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός “καλοβλέπει” την περίπτωση του Φέλιξ Πάσλακ.Ο 24χρονος Γερμανός βρίσκεται μια δεκαετία στην Ντόρτμουντ,ήρθε όμως η ώρα να αποχωρήσει.Ζητά χρόνο συμμετοχής που δεν μπορεί να του προσφέρει η Μπορούσια και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο οπότε έχει ζητήσει να φύγει από τώρα.


Η περίπτωση του εξετάστηκε και τον Σεπτέμβρη από τον Ολυμπιακό,ωστόσο δεν προχώρησε καθώς τότε η Ντόρτμουντ δεν τον άφηνε να αποχωρήσει.Ο Πάσλακ βέβαια βρίσκεται στη λίστα και άλλων ομάδων, συγκεκριμένα από την Μπουντεσλίγκα και την Τουρκία.
Μπορεί να του λείπει αγωνιστικός ρυθμός,ωστόσο δεν στερείται ετοιμότητας και το απέδειξε χθες με το 90λεπτο που αγωνίστηκε κόντρα στην Κοπεγχάγη,έχοντας μάλιστα θετική παρουσία και βγάζοντας μία ασσίστ.

loading...

Next articleΑυτοί που… μετάνιωσαν που έχασαν οι Big-5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here