Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την σεζόν με ένα εξαιρετικά μεγάλο ρόστερ και προχώρησε σε αρκετές πωλήσεις, αποδεσμεύσεις και δανεισμούς

Ενδεικτική είναι η κατάσταση στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου υπάρχουν 4 ποδοσφαιριστές : Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Λάιντνερ και Κίτσος.

Οι δύο από αυτούς έφυγαν δανεικοί ώστε να βρουν χρόνο συμμετοχής και να γίνει εκ νέου αξιολόγηση της κατάστασης τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τι κάνουν όμως στους δανεισμούς τους;

Ντορόν Λάιντνερ

Ο Ισραηλινός αριστερός μπακ παραχωρήθηκε στην Αούστρια Βιέννης με δανεισμό, επειδή ως τον Ιανουάριο δεν είχε βρει καθόλου χρόνο συμμετοχής, έχοντας και ένα ζήτημα με το Ρουμανικό διαβατήριο που επιχείρησε να πάρει.

Το καλοκαίρι επιστρέφει στον Ολυμπιακό, μέχρι στιγμής έχει παίξει στην Αυστρία 7 παιχνίδια, σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας μια ασσίστ

Φώτης Κίτσος

Ο Έλληνας αριστερός μπακ πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα περσινά πλέι-οφ και έδειξε θετικά στοιχεία. Δόθηκε δανεικός στην Ομόνοια, σε μια ομάδα που δεν κάνει καθόλου καλή πορεία φέτος στο πρωτάθλημα της.

Σίγουρα πάντως τα 25 ματς στα οποία αγωνίστηκε, 3 εκ των οποίων για το Γιουρόπα Λιγκ, τον βοήθησαν να πάρει εμπειρία και να εξελιχθεί.

Δύσκολη λοιπόν δουλειά θα έχει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού το καλοκαίρι καθώς θα πρέπει να “ξεκαθαρίσει” το τοπίο σχετικά με το δίδυμο των αριστερών μπακ που θα παίρνουν χρόνο συμμετοχής

loading...

Previous articleΣτο ξενοδοχείο των διαιτητών ο Μπένετ – Αρνούνται τα σενάρια
Next articleΑνανεώνει τον Μασούρα ο Ολυμπιακός!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here