Η σεζόν για τον Άρη έφτασε στο τέλος της και στους «κίτρινους» κοιτούν ήδη την επόμενη ημέρα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη τελείωσαν μετά και τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούν ήδη την επόμενη μέρα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, με τον τεχνικό διευθυντή του Άρη, τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, να δίνει Συνέντευξη Τύπου σήμερα, στις 14.00 το μεσημέρι.

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής έχει σηκώσει ήδη… μανίκια και ψάχνει ήδη τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τον Άρη την επόμενη σεζόν, ενώ δημοσιεύματα συνδέουν ακόμη περισσότερο τον Άρη με τον Φίλιπ Κράστεφ, τον Βούλγαρο μέσο της Λέφσκι Σόφιας.

Πολλές θα είναι σίγουρα οι αποχωρήσεις στην ομάδα του Άρη, με ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους να μην αναμένεται να τα ανανεώσουν, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές… διακοπές συμβολαίων με τον ποδοσφαιριστή που χρήζει φαβορί σε αυτή την περίπτωση να είναι ο Μπράιαν Νταμπό.

Εξαίρεση στον κανόνα των ανανεώσεων αποτελεί ο Λούκας Ρουπ, του οποίου η περίπτωση θα εξεταστεί ακόμη περισσότερο μιας και διατηρεί οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του για ένα ακόμη έτος και στον Άρη έχουν καλή άποψη για τον Γερμανό με μοναδικό φόβο τα προβλήματα τραυματισμού.

loading...

Previous articleΑΕΚ: Σε κατάσταση «μέθης» η πρωταθλήτρια! Σχεδιασμός Champions League αλλά πρώτα το νταμπλ!
Next articleΟλυμπιακός: Πήρε την 3η θέση, περιμένει τον Τελικό και προχωρά το θέμα προπονητή

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here