Ο Ολυμπιακός προχωράει στη στελέχωση του ρόστερ του και φαίνεται να έχει καταλήξει στις τελικές του επιλογές αφού προχωρά ορισμένες περιπτώσεις υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (22/7) οι «ερυθρόλευκοι» έγινε γνωστό πως έχουν ουσιαστικά κλείσει τον Αργεντίνο κεντρικό αμυντικό, Νικολάς Φρέιρε. Ενώ όπως φαίνεται προκρίνεται και η περίπτωση του κεντρικού επιθετικού της Μπράγκα, Μάριο Γκονζάλεθ.

Ο Ισπανός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Βιγιαρεάλ πραγματοποιώντας 94 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα. Ενώ κατέγραψε και έξι συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Έπειτα ακολούθησαν δύο χρονιές, μια στην Κλερμόν και μια στην Τοντέλα με τη δεύτερη να είναι εξαιρετική (σ.σ 27 συμμετοχές και 14 γκολ) και να του εξασφαλίζει τη μεταγραφή του στην Μπράγκα.

Το καλοκαίρι του 2021 οι Πορτογάλοι στους οποίους ανήκει ο Γκονζάλεθ δαπάνησαν 1.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Στην πρώτη του χρονιά κατέγραψε 25 συμμετοχές σημειώνοντας 4 γκολ και 4 ασίστ και ακολούθησαν δύο διαδοχικοί δανεισμοί. Πρώτα στην Τενερίφη με την οποία μέτρησε 20 παιχνίδια και 5 γκολ και τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τη φανέλα της Λέουβεν πραγματοποιώντας 24 συμμετοχές, 15 γκολ και 2 ασίστ.

Ο 27χρονος κεντρικός επιθετικός έχει συμβόλαιο σε ισχύ ως το 2025 και οι πληροφορίες όπως και στην περίπτωση του Φρέιρε, αναφέρουν πως πρόκειται για περίπτωση δανεισμού πιθανόν με οψιόν αγοράς.

loading...

Previous articleΕπισημοποιήθηκε η επιστροφή Τζίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Next articleΟι Γάλλοι μπλέκουν ξανά Παγέτ και Ολυμπιακό

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here