Αγγλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, τσεκαρίστηκε δύο φορές μέσα λίγες μέρες από τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ. Πιο συγκεκριμένα η Daily Mirror τονίζει πως άνθρωποι των Λονδρέζων βρέθηκαν τόσο στην OPAP Arena όσο και στο Jan Breydel για να δουν τον 21χρονο.

Χαρακτηριστικά η έντυπη έκδοση της Daily Mail αναφέρει πως: «Οι σκάουτερ της Γουέστ Χαμ τσεκάρουν συχνά τον Έλληνα playmaker, που μπορεί να παίξει από τη μέση ως νούμερο 10 ή στα πλάγια και θα μπορούσε να παίξει σε συνδυασμό με τον Μοχάμεντ Κούντους, μπαίνοντας μέσα και έξω με συνεργασίες. Η ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια είναι ξεκάθαρη σε όλους και του επιτρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του και να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Έχει καλή εναλλαγή ρυθμού που σε συνδυασμό με τα τεχνικά του προσόντα τον καθιστά επιθετικό κίνδυνο για όλες τις άμυνες».

To συγκεκριμένο ρεπορτάζ τονίζει πως τα «σφυριά» εκτιμούν πως η αξία του αυτή η στιγμή είναι περίπου στα 10 εκατ. λίρες κάτι που σημαίνει σχεδόν 11.7 εκατ. ευρώ. Τέλος αναφέρεται πως η μεταγραφή αυτή μπορεί να προχωρήσει ανεξάρτητα αν μείνει η όχι ο Ντέβιντ Μόγες στην ομάδα και ο νεαρός ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αποτελέσει το παρόν και το μέλλον της Γουέστ Χαμ.

loading...

Previous articleΤέλος από την Μπεσίκτας ο Σάντος μετά από 3 μήνες!
Next articleΚομβικός στη νίκη της Ζέμπλιν στη Σλοβακία πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here