Τρεις επιθετικούς έχει στη λίστα του ο Αντόνιο Κορδόν.

Ο Ολυμπιακός προχωρά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με προτεραιότητα να αποτελεί η θέση του κεντρικού επιθετικού, μιας και ο Σέντρικ Μπακαμπού αποχώρησε για την Αλ Νσαρ του Ντουμπάι ενώ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συγκεντρώνει ενδιαφέρον από τη Γιουιντάντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως των Σπορ» ο Αντόνιο Κορδόν έχει τρεις επιθετικούς στη λίστα του.

Πρόκειται για τον Άντι Ντελόρ, ο οποίος είναι φευγάτος από τη Ναντ, και η Μονπελιέ είναι μία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Είναι από τους πιο έμπειρους, με καταγωγή από την Αλγερία, και η ομάδα του δεν έχει διάθεση να τον κρατήσει με το ζόρι στο δυναμικό της.

Ο επόμενος στη λίστα είναι ο Ζαν Βιπότνικ. Ο Σλοβένος φορ, ο οποίος είναι 21 ετών, πέτυχε 23 γκολ σε 38 παιχνίδια με την Μάριμπορ και δείχνει μία άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση. 

Ο τελευταίος στην ατζέντα Κορδόν, αλλά δεν κλείνει με αυτόν, είναι ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι. Ο Μαροκινός άσος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού δεν ήθελε να παραμείνει στη Χετάφε και ψάχνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του. Είναι 27 ετών και μοιάζει, στις επαφές που έχουν γίνει, να ζητάει διορία για να δώσει την τελική του απάντηση στον αθλητικό διευθυντή του ελληνικού συλλόγου.

loading...

Previous article«Κλείνει για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Σαματά»
Next articleΠαναθηναϊκός: Συμφωνία με στόπερ – Απομένει η συμφωνία με την ομάδα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here