Ο Ανδρέας Ντόι, αποτελεί και αυτός έναν από τους ποδοσφαιριστές-αποκάλυψη της φετινής σεζόν στη Super League, καθώς με την σταθερότητα αλλά και την ωριμότητά του, ξεχωρίζει στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Δεν ήρθε από κάποιο ξένο πρωτάθλημα, δεν έχει την εμπειρία που έχουν άλλοι ποδοσφαιριστές στη θέση του. Έπαιζε στον Ολυμπιακό Β’ και αναγκάστηκε να μπει στα βαθιά παίζοντας για πρώτη φορά βασικός στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός του πρώτου γύρου, εκεί όπου στο ντεπούτο του στη Super League, ξεκίνησε με αυτογκόλ.

Αυτό δεν τον πήρε από κάτω και αυτό οφείλεται στη διαχείρηση που έκανε στο πρόσωπό του ο Μίτσελ, ο οποίος πίστεψε στις ικανότητες του και ο Ντόι τον δικαίωσε. Πλέον είναι βασικό μέλος της 11αδας του Ολυμπιακού και φαίνεται ότι θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα.

Με 20 συμμετοχές στο ενεργητικό του σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, έχει αποδείξει ότι έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και δεν σκοπεύει να την αφήσει να πάει χαμένη.

Ο Ντόι, μέλος πλέον και της Εθνικής μας ομάδας, έχει καταφέρει να φτάσει την χρηματιστηριακή του αξία στα 1.500.000 ευρώ, αξία που γνώρισε αύξηση κατά 900.000 ευρώ (!).

Πρόκειται για μια τεράστια αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη του αξία, ενώ δεν θα πρέπει να περάσει απρατήρητο το γεγονός ότι από το καλοκαίρι η αξία του γνώρισε αύξηση που αγγίζει το 900%.

loading...

Previous articleΒαγιαννίδης: H αγωνιστική του καθιέρωση ανεβάζει τις μετοχές του
Next articleΛάζαρος Ρότα – Transfermarkt: Άνοδος κατά 50% στην αξία του, αλλά ακόμη μεγαλύτερη στο τερέν

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here