Βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά πλέον ο Βόλος δείχνει να ανακάμπτει. Υπάρχουν λόγοι γι’ αυτό και δύο πολύ σημαντικοί είναι η δυάδα Λατίνων που αγωνίζονται στην μεσοεπιθετική και επιθετική γραμμή του Βόλου και βρίσκονται σε… δαιμονιώδη κατάσταση.

Τόσο ο Μαξιμιλιάνο Κόμπα όσο και ο Χουάν Γκαρσία μπορούν να ανακηρυχθούν σε από… κοινού MVP για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές τουλάχιστον αφού έχουν πετύχει τα 5 από τα 6 γκολ του Βόλου. Μάλιστα είναι και οι δύο πρώτοι πλέον σε συνεισφορά τερμάτων με τον Γκαρσία να μετρά 7 γκολ και 3 ασίστ συνολικά στη σεζόν και τον Κόμπα 5 γκολ.

Η διαφορά στα νούμερα έγκειται στο γεγονός ότι ο Γκαρσία είναι ο κεντρικός επιθετικός και ο Κόμπα εξτρεμ αλλά αυτό είναι κάτι που έχει μικρή σημασία.

Το γεγονός είναι ο μεν Γκαρσία εκτελεί με… μπασκετικά ποσοστά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές με 3 γκολ έχοντας μόλις 6 τελικές. Ενώ κερδίζει και τις μισές μονομαχίες που δίνει εναέριες και επίγειες έχοντας κιόλας περίπου σαν μέσο όρο 7 στις 10 εύστοχες μεταβιβάσεις. Ενώ επίσης έχει 8 επαφές στην αντίπαλη περιοχή και 6 κερδισμένα φάουλ.

Από την άλλη ο Κόμπα στα δύο τελευταία 90λεπτα έχει 2 στις 2 τελικές που έγιναν γκολ, πασάρει με περίπου 85% ευστοχία, έχει 3 στις 3 εύστοχες μακρινές μπαλιές, 2/3 επιτυχημένες ντρίμπλες και 6 επαφές στην αντίπαλη περιοχή.

Όπως διαπιστώνει κανείς από τα στατιστικά τους στοιχεία οι δύο ποδοσφαιριστές κάνουν πράγματα και… θαύματα μέσα στο γήπεδο έχοντας ως στόχο να βοηθήσουν τον Βόλο να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

loading...

Previous articleΟυάρντα: Ένα… ακατέργαστο «διαμάντι» που ξαναβρήκε τη λάμψη του στον Πανσερραϊκό (Wyscout Analysis)
Next articleΟ Ελληνοαυστραλός που… «σκίζει» τα δίχτυα στο πρωτάθλημα Αυστραλίας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here