Μια δεύτερη τοποθέτηση έρχεται να… ταράξει τα νερά για τον Αλί Σαμάτα ο οποίος ανήκει στη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο όπως υποστήριζαν τα ρεπορτάζ από την περασμένη Κυριακή έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ , εφόσον μείνει ελεύθερος από τους Τούρκους.

Πρόκειται για ένα δημοσίευμα που προέρχεται από το Βέλγιο και το οποίο τον εμπλέκει με πιθανή μετακίνηση στη Σ. Αραβία, από την οποία όπως είχε πει ο ίδιος πριν λίγα 24ωρα έχει άλλωστε προτάσεις. Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται: «Ο Αλί Σαμάτα αποχώρησε στο τέλος της σεζόν, επιστρέφοντας στην Φενέρμπαχτσε με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024, αλλά ο Τανζανός επιθετικό δύσκολα θα μείνει στην Τουρκία. Αντιθέτως βρίσκεται καθ’οδόν για την Σαουδική Αραβία και πιο συγκεκριμένα για την Νταμάκ FC».

Μένει να φανεί τα επόμενα 24ωρα αν έχει βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, με τις άλλες δύο εμπλεκόμενες πλευρές αυτή του ΠΑΟΚ και αυτή του παίκτη δηλαδή, μέσω των εκπροσώπων του να διαψεύδουν τέτοια εξέλιξη τονίζοντας πως περιμένουν οριστικές εξελίξεις με τη Φενέρμπαχτσε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

loading...

Previous article«Όλα είναι έτοιμα για να πάει ο Μορόν στον Άρη», γράφουν οι Ισπανοί
Next articleΕπίσημο: Συμπαίκτης του Σουάρες ο Ιτούρμπε!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here