Ο ΠΑΟΚ όπως έχει γίνει γνωστό έχει συμφωνήσει με τον Σαματά αλλά και τη Φενέρμπαχτσε για τη μεταγραφή του 30χρονου Τανζανού στη Θεσσαλονίκη ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του δεν φαίνεται τόσο… σίγουρος.

Πιο συγκεκριμένα ο Αφρικανός επιθετικός με δηλώσεις του σε μέσο της Τανζανίας τόνισε πως έχει προτάσεις στα χέρια του χωρίς να κατονομάσει ομάδες, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έχω ήδη προσφορές από διάφορους συλλόγους, αλλά δεν θέλω να τις αναφέρω γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Εν ολίγοις έχω προσφορές από Ευρώπη, Αμερική και Αραβία».

Ενώ συμπλήρωσε: «Σχετικά με την αποχώρησή μου από τη Γκενκ, είμαι ακόμα παίκτης της Φενερμπαχτσέ, το συμβόλαιό μου λήγει το 2024, οπότε επιστρέφω στη Φενερμπαχτσέ και ο σύλλογος θα επιλέξει αν θα με πουλήσει ή θα με κρατήσουν για να τελειώσω το συμβόλαιό μου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΠΑΟΚ αναμένει από τον Αφρικανό να βρει λύση στο συμβόλαιο του το οποίο έχει ισχύ ως το 2024 για να αποχωρήσει από τη Φενέρ και να μπορέσει να τον κάνει δικό του, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.

loading...

Previous articleΣτη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Τζούρασεκ
Next articleΠάτησε Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Μενέντεζ

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here