«Φωτιά» άναψε στον Παναθηναϊκό αναφορικά με την πιθανότητα πώλησης του Γιώργου Βαγιαννίδη το βράδυ του Σαββάτου (20/7). Πιο συγκεκριμένα ένα δημοσίευμα από την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Globo» αναφέρει πως η Μποταφόγκο είναι σε διαπραγματεύσεις με τους Κυπελλούχους Ελλάδας για την πώληση του Έλληνα μπακ.

Τα δεδομένα που παραθέτουν έχουν ως εξής: Πρώτο και κύριο είναι η μεγάλη επιθυμία του Αρτούρ Ζόρζε να εντάξει τον 22χρονο αμυντικό στο ρόστερ της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δει τον Βαγιαννίδη από τις περσινές αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League μεταξύ της Μπράγκα και του Παναθηναϊκού και τον είχε ξεχωρίσει.

Από την άλλη είναι και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει αφού όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ έχει δώσει το «ΟΚ», ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Τρίτον βεβαίως είναι και το εξαιρετικά σημαντικό ποσό που προσφέρουν οι Βραζιλιάνοι για να κάνουν δικό τους τον 22χρονο.

Αυτό υπολογίζεται στα 6,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων σχεδόν τα 3,9 εκατ. ευρώ θα τα καρπωθεί ο Παναθηναϊκός. Το υπόλοιπο ποσό, των 2,6 εκατ. ευρώ θα πάει στην Ίντερ  η οποία είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 40%.


Previous articleΠέτυχε γκολάρα στο ντεμπούτο του ο Τζόλης, αλλά η Μπριζ έχασε τον τελικό του Σούπερ Καπ (vid)
Next articleΤα οικονομικά δεδομένα της επερχόμενης συμφωνίας ΠΑΟΚ-Τσαλόφ και το συμβόλαιο του παίκτη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here