Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό της νέας χρονιάς και από το βράδυ της Κυριακής (5/5), έγινε γνωστό πως ο Τζορτζ Μπάλντοκ θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή των «πρασίνων».

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος αμυντικός αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και ανακοινωθεί μετά το τέλος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Όμως στη θέση του ο Παναθηναϊκός έχει και άλλους δύο ποδοσφαιριστές με εξαιρετικές προοπτικές. Τους Γιάννη Κώτσιρα και Γιώργο Βαγιαννίδη.

Το να μείνουν και οι τρεις και να υπολογίζονται για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας δε μοιάζει πιθανό. Εφόσον ο Τερίμ μείνει, κάτι που δεν είναι γνωστό ακόμη, ο Κώτσιρας ίσως λογίζεται και ως αμυντικός χαφ. Ωστόσο στην παρούσα φάση η διάθεση που υπάρχει είναι υπάρχουν και οι 3 παίκτες στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Άλλωστε ο Βαγιαννίδης αποτελεί… hot prospect για το σύλλογο που θέλει να προχωρήσει σε πρόταση ανανέωσης με αυξημένες αποδοχές προς τον 23χρονο. Το ερωτηματικό έγκειται στην περίπτωση του Κώτσιρα επομένως, εφόσον το δικό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε ο Έλληνας αμυντικός διεκδικεί καλύτερο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, στο οποίο δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα συναινέσει ο Παναθηναϊκός. Ίσως η κίνηση απόκτησης του Μπάλντοκ μας δίνει την απάντηση, ίσως και όχι. Πάντως η οριστική έκβαση της υπόθεσης θα φανεί μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «πρασίνων».

loading...

Previous articleΤο προφίλ του Ντάνι Γκαρθία που αρέσει στον Μεντιλίμπαρ (VID)
Next articleΠρος Ελβετία καταλήγει ο Παπαδόπουλος που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here