Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται κοντά στο να ντυθεί στα «πράσινα».

Με την περίπτωση του Μπράμπετς να μπαίνει στον… πάγο μιας και ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε πως δε θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, ο Παναθηναϊκός εξετάζει και την περίπτωση του Αβαζίεμ.

Το ”owngoalnigeria.com” έγραψε, για παράδειγμα, πως ο Αβαζίεμ τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και μένει να τα βρει ο σύλλογος και με την Μποαβίστα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η ομάδα από την Πορτογαλία φέρεται να κοστολογεί τον παίκτη στα 3 εκατ. ευρώ.

«Ο Αβαζίεμ είχε μια αρκετά καλή σεζόν στην Κροατία με τη Χάιντουκ, την οποία βοήθησε να κατακτήσει το Κύπελλο Κροατίας. Έκανε 36 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας πέντε γκολ και έδωσε μία ασίστ. Ωστόσο, η κροατική ομάδα δεν μπόρεσε να τα βρει με την Μποαβίστα για τη μεταγραφή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αβαζίεμ και το μόνο που μένει είναι η συμφωνία με την ομάδα για το κόστος. Η Μποαβίστα θα απαιτήσει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με ποσοστό μεταπώλησης, που θα οριστεί, αν προχωρήσει το θέμα.

Η Μποαβίστα έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Πόρτο, ενώ έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τον Αβαζίεμ
», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

loading...

Previous articleΑΕΚ: Νέστορ Αραούχο ο εκλεκτός για τα στόπερ
Next articleΠαναθηναϊκός: Επανέρχεται με ανεβασμένη πρόταση για Μπράμπετς

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here