Πέρασε για μερικά χρόνια από την Ελλάδα και πλέον βρίσκεται στη γειτονική χώρα.

Τον Φεβρουάριο του 2019, ο ΟΦΗ απέκτησε τον Φελίπε Σόουζα Φερέιρα από την Κούρσιο Ουνίδο με τη μορφή δανεισμού, αγοράζοντας τον το καλοκαίρι του ίδιου έτους και παραχωρώντας 300 χιλιάρικα στην ομάδα της Χιλής, ποσό που στοιχειοθετεί την δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Κρητικών.

Στον ΟΦΗ έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κηφισιάς ως δανεικός. Παρά το σημαντικό για την ομάδα του Ηρακλείου ποσό, το οποίο κατατέθηκε για την μεταγραφή του, ο Βραζιλιάνος δεν πέτυχε τα αναμενόμενα με τα ασπρόμαυρα, καταγράφοντας 28 συμμετοχές, με 2 γκολ και μια ασίστ.

Πλέον ο Φερέιρα εμφανίζεται στο αλβανικό πρωτάθλημα για την Μπίλις, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ έχει 12 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα, την ώρα που ο αλβανικός σύλλογος βρίσκεται στη δεύτερη θέση (δίνει απευθείας άνοδο), στο +13 από την τρίτη Φλαμουτράρι και στο -2 από την πρωτοπόρο Ελμπασάνι, σε αυτή την άτυπη «μάχη» για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα δεν πέτυχε αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, κάτι που φάνηκε και στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, στην οποία ελπίζει πως μπορεί να κάνει ένα δυνατό restart, αρχή γενομένης από τη φετινή σεζόν στην Αλβανία.

loading...

Previous articleΑκαιντίν: “Καλός ο Λιβάι – Έχω παίξει με καλύτερους”
Next articleΟ πρώην πρωταθλητής Αγγλίας και Ευρώπης με τη Λίβερπουλ, που είδε από κοντά το Ολυμπιακός-Άρης!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here