Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Ρομάν Γιάρεμτσουκ. Ο Ουκρανός επιθετικός έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/7) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνηση του στους Πειραιώτες.

Ο 28χρονος άνηκε στην Μπριζ μέχρι πρότινος και με χρηματικό αντίτιμο ύψους 3.5εκ. ευρώ οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τους Βέλγους. Η καριέρα του Γιάρεμτσουκ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ντιναμό Κιέβου, αλλά δυσκολεύτηκε να βρει χώρο στην πρώτη ομάδα, μάλιστα πέρασε και ένα δανεισμό στην Ολεξάντρια. Στα 21 του η Γάνδη τον απέκτησε έναντι 2εκ. ευρώ.

Εκεί είχε μια εξαιρετικά παραγωγική τετραετία μέχρι το 2021, σκοράροντας συνολικά 61 γκολ και μοιράζοντας 18 ασίστ σε 152 παιχνίδια. Η Μπενφίκα πλήρωσε 17εκ. ευρώ και αγωνίστηκε εκεί ένα χρόνο μόλις, μετρώντας 9 γκολ και 7 ασίστ σε 47 αναμετρήσεις. Το καλοκαίρι του 2022 η Κλαμπ Μπριζ έδωσε άλλα 17εκ. για να τον επαναπατρίσει χωρίς να καταφέρει πολλά τη σεζόν 2022/23 δόθηκε δανεικός πέρυσι στη Βαλένθια, έχοντας πάντα όμως γεμάτες σεζόν.

Ο 28χρονος είναι και διεθνής από τα 22 του, μετρώντας 16 γκολ και 8 ασίστ σε 53 αναμετρήσεις, ενώ αγωνίστηκε σκοράροντας και στο πιο πρόσφατο Euro στα γήπεδα της Γερμανίας. Τέλος η αξία του είναι στα 3.5εκ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here