Οι Σκωτσέζοι σκάουτερ που έκαναν… σπίτι τους την Ελλάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα θέλουν να πάρουν τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ.

Το ότι η ΑΕΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα όντας σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό μόλις δύο αγώνες πριν το τέλος μόνο τυχαίο δεν είναι, με την Ένωση να έχει στις τάξεις της παίκτες οι οποίοι κάνουν τη διαφορά και θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν σε πολλά πρωταθλήματα, πέρα από το Ελληνικό.

Σκάουτερ της Σέλτικ έχουν δώσει το «πράσινο φως» για τον Λιβάι Γκαρσία και δεν αποκλείεται η ομάδα της Γλασκόβης να κινηθεί για τον επιθετικό της ΑΕΚ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στη Σκωτία, πέρα από τη Σέλτικ παίκτη της ΑΕΚ θέλει και η Ρέιντζερς, με τον καινούργιο της τεχνικό διευθυντή η περσινή φιναλίστ του Europa League ετοιμάζεται να κάνει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της, με μία εξ αυτών να είναι η απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα.

Μάλιστα η «Τζερς» θέλει να κάνει αρκετές δουλειές με τη Θέλτα, αποκτώντας έως και τέσσερις παίκτες από την ομάδα του Βίγκο!

loading...

Previous articleΗ νέα μανατζερική στέγη του Μιλιβόγεβιτς και ο Ολυμπιακός
Next articleΌλο και περισσότερα ονόματα για τον πάγκο του Ολυμπιακού!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here