Το ότι ο Μαντί Καμαρά έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό προξένησε το ενδιαφέρον των ανταγωνιστών των Πειραιωτών εντός συνόρων. Πρώτα ο ΠΑΟΚ και έπειτα η ΑΕΚ, που είναι μόνη της για τον Αφρικανό μέσο στην παρούσα φάση.

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν τις συζητήσεις με τον 27χρονο από τα τέλη Μάϊου, έκαναν μάλιστα και προσφορά πριν από περίπου μια βδομάδα ύψους περίπου 1.5 εκατ. ευρώ. Οι απαιτήσεις του μέσου από τη Γουινέα, παρέμειναν αυτές που ήταν εξ αρχής, δηλαδή τα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο και οι πρωταθλητές Ελλάδας απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Έπειτα μπήκε στο παιχνίδι η ΑΕΚ, η οποία έχει ανοίξει τον δικό της κύκλο διαπραγμάτευσης με τον Καμαρά. Οι απαιτήσεις της πλευράς του παραμένουν όμως υψηλές, γεγονός που φυσιολογικά δυσκολεύει και την ΑΕΚ. Τα συμβόλαια που έχει θέσει ως υψηλότερα φτάνουν τα 1.2 εκατ. ευρώ και υπάρχει μεγάλη απόσταση αν αυτό είναι το μάξιμουμ που έχει προτείνει η «Ένωση».

Προς το παρόν το ζήτημα μένει ανοικτό και μένει να φανεί αν η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος επηρεάσει θετικά ή αρνητικά την υπόθεση. Ενώ αν θέλετε να θυμηθείτε τα πεπραγμένα στην καριέρα του Μαντί Καμαρά μπορείτε να κάνετε κλικ στο άρθρο παρακάτω.

loading...

Previous articleΕπίσημο: Ο Ντιέγκο Αλόνσο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού!
Next articleΤα στάδια της διαπραγμάτευσης και οι προτάσεις του Ολυμπιακού στην Πόρτο για Κάρμο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here