Παίκτης του Άρη είναι πλέον ο Ζαν Ζουλς με τον 25χρονο Αφρικανό χαφ να ανακοινώνεται από τους «κίτρινους». Το συμβόλαιο που θα υπέγραψε ο Καμερουνέζος με τους Θεσσαλονικείς έχει ισχύ τριών ετών.

Ο Ζουλς μετά το πέρασμα του από την Πολωνία με την φανέλα της Γκόρνικ Ζάμπρζε έρχεται στην Super League για να ενισχύσει την προσπάθεια του Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Jean Jules Sepp Mvondo, όπως είναι το πλήρες όνομά του, για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Jean Jules γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 1998 στη Γιαουντέ, την πρωτεύουσα του Καμερούν.

Η Rayo Vallecano ήταν εκείνη που τον έφερε στην Ευρώπη σε ηλικία 17 ετών, ώστε να ενταχθεί αρχικά στην ομάδα U19 και αργότερα στη δεύτερη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2018 ο 25χρονος Καμερουνέζος μέσος εντάχθηκε στο δυναμικό της Albacete.

Για μια τριετία (2018-2021) ο Jean Jules, εκτός από την Albacete, αγωνίστηκε επίσης ως δανεικός στην UCAM Murcia και στην Rayo Majadahonda, συμπληρώνοντας 64 συμμετοχές συνολικά στη δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου.

Αφού συνέλεξε σημαντικές εμπειρίες από το ισπανικό ποδόσφαιρο, τον Σεπτέμβριο του 2021 ο Καμερουνέζος παραχωρήθηκε ως δανεικός στην πολωνική Gornik Zabrze. Την πρώτη του χρονιά στην Πολωνία άφησε θετικές εντυπώσεις και η Gornik τον ενέταξε στο δυναμικό της ως ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτές οι δύο σεζόν ήταν οι πιο «γεμάτες» για τον Jean Jules, ο οποίος κατέγραψε συνολικά 43 συμμετοχές στο πολωνικό πρωτάθλημα και άλλες επτά στο Κύπελλο. Από σήμερα o Jean Jules Sepp Mvondo ανήκει στην οικογένεια του ΑΡΗ!

«Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα»

Μιλώντας στο arisfc.com.gr, ο Jean Jules Mvondo, τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που επιτέλους υπέγραψα στον ΑΡΗ. Η αλήθεια είναι ότι οι συζητήσεις κράτησαν αρκετές μέρες και ανυπομονούσα, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας με φανατικούς οπαδούς.

Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα είναι πάνω από όλους μας και εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω τώρα να ξεκινήσω προπονήσεις και να ενταχθώ στη νέα μου ομάδα το συντομότερο». 

loading...

Previous articleΠΑΟΚ: Οριστικές εξελίξεις με τον Σαμάτα, έκλεισε στους «ασπρόμαυρους»
Next article«Ο Ρέαμπτσιουκ αναμένεται να πωληθεί τις επόμενες μέρες, αυτό είναι το ποσό που θέλει ο Ολυμπιακός»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here