Μια ακόμη προσθήκη ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός με τους Αγρινιώτες να επισημοποιούν την απόκτηση του Σέρχιο Ντιάς.

Πρόκειται για Παραγουανό μεσοεπιθετικό που ωστόσο έχει αγωνιστεί στην καριέρα του με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης αλλά και ως κεντρικός επιθετικός.

Ο 25χρονος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό. Τη χρονιά που μας πέρασε ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σέρο Πορτένιο στη χώρα του με την οποία έχει μάλιστα ανδρωθεί και ποδοσφαιρικά, πραγματοποιώντας 19 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: “Στην απόκτηση του Σέρχιο Ντίας (Sergio Ismael Díaz Velázquez) προχώρησε η ομάδα μας με τον Παραγουανό ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Γεννήθηκε στις 05.03.1998, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Παραγουάης. Άρχισε την καριέρα του στην Cerro Porteño, τον απέκτησε η Real Madrit Castilla σε ηλικία 18 ετών και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Lugo, Corinthians, América και από τον Ιανουάριο του 2022 στη Cerro Porteño”.

loading...

Previous articleΆρης: Συμφωνία με Ζαμόρα!
Next articleΟλυμπιακός: Κλείνει τον Κίνι για το δεξί άκρο της άμυνας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here