Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν διπλή πρόταση στην τουρκική ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα από τη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει διπλή πρόταση στην ομάδα των Μπακασέτα, Κουρμπέλη και Σιώπη για να κάνει δικούς του δύο ποδοσφαιριστές.

Πρώτος ο Μάξι Γκόμες, τον Ουρουγουανό επιθετικό με μεγάλη καριέρα στην Ισπανία με τη φανέλα των Βαλένθια και Θέλτα ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην ομάδα της Τραπεζούντας εδώ και έναν χρόνο. Τη περασμένη αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια έχοντας 7 γκολ και 6 ασίστ, ενώ φαίνεται πως κοστολογείται από την Τραμπζονσπόρ περίπου στα 7 εκατ. ευρώ.

Δεύτερη περίπτωση και επίσης με μεγάλη θητεία στην Ισπανία ο Μαρκ Μπάρτρα. Ο 32χρονος σεντερ μπακ αποτελεί προϊόν της μεγάλης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα και αγωνίστηκε στη συνέχεια με την πρώτη ομάδα των Μπλαουγκράνα, καταγράφοντας πάνω από 100 εμφανίσεις.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ντόρτμουντ το 2016, για να επιστρέψει στην Ισπανία 1,5 χρόνο αργότερα για λογαριασμό της Μπέτις, στην οποία και έμεινε για 4,5 σεζόν. Φέτος με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια και είχε 4 γκολ και 1 ασίστ, με τους Τούρκους να ζητάνε για να τον παραχωρήσουν λίγο πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ.

loading...

Previous articleΣήμερα στην Ολλανδία για την ΑΕΚ ο Χρυσόπουλος
Next articleΆρης: Την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη οι Φεράρι και Σαβέριο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here