Η Λαμία συνέχιζει τη στελέχωση του ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν, με τους Μάλτσι και Γιαννούτσο να ανακοινώνονται από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο μεν επιθετικός Φλοσάρντ Μάλτσι την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Καλλιθέας. Από την άλλη ο αμυντικός Γιώργος Γιαννούτσος με αυτή της Πέγειας στην Β’ Κύπρου.

Η ανακοίνωση για Μάλτσι:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (23-12-1994) επιθετικό, Φλοσάρντ Μάλτσι, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Καλλιθέας στη Super League 2 καταγράφοντας 9 συμμετοχές.

Ο Μάλτσι έχει φορέσει στην Αλβανία την φανέλα της Λάτσι και της Βύλλις Μπαλς, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Νέα Ιωνία, Γλυφάδα, Αστέρα Μαγούλας, Τρίγλια Ραφήνας, Ηλυσιακό, αλλά και στην δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Η ανακοίνωση για Γιαννούτσο:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 24χρονο (16-07-1998) αμυντικό, Γιώργο Γιαννούτσο, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Κύπρου με την Πέγεια με την οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές με 1 γκολ.

Ο Γιαννούτσος έχει φορέσει εννιά φορές την φανέλα της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Κ19 της καθώς και στην ΑΕΚ Β’, ενώ έχει παίξει στην Επισκοπή και στην Άλκη Οροκλίνης στην Κύπρο. Παράλληλα, έχει υπάρξει μέλος όλων την μικρών Εθνικών ομάδων.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες”.

loading...

Previous articleΕπίσημο: Παίκτης του ΟΦΗ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος!
Next articleΟ Παναιτωλικός απέκτησε τον Ντουάρτε ως δανεικό

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here