Πονοκέφαλο στις τάξεις του «Δικεφάλου» έχει προκαλέσει η υπόθεση του Τιάγκο Ντάντας.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ από τη Μπενφίκα με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να καλούνται να πάρουν σύντομα την τελική απόφαση για το αν ο νεαρός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του με τα «ασπρόμαυρα».

Παρότι οι οψιόν που υπήρχαν στο deal μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπενφίκα δε θα χρησιμοποιηθούν και η πορτογαλική ομάδα έριξε το κασέ της, στον «Δικέφαλο του Βορρά» συνεχίζουν να υπάρχουν αμφιβολίες.

Οι άνθρωποι της ομάδας, δε θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής αξίζει αυτή τη στιγμή τα 3.5 εκατομμύρια που θα δοθούν και σε αυτό δεν υπάρχει καμία διαφωνία μιας και το project Ντάντας ήταν ανέκαθεν επένδυση για το μέλλον.

Η διαφωνία υπάρχει στο αν ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να φτάσει αλλά και να ξεπεράσει την αξία αυτή μελλοντικά, ώστε να αξίζει να επενδύσει ο ΠΑΟΚ σε αυτόν, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η απόφαση, θα ληφθεί μετά το τέλος της σεζόν όπου ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζοσέ Μπότο μαζί με τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου, θα αξιολογήσουν το ρόστερ και θα ξεκινήσουν τις κινήσεις για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

loading...

Previous articleΓαλλικό ενδιαφέρον για τον Ρομπάιγ του Ατρομήτου
Next articleΔεν υπολογίζεται από τη Σπόρτινγκ ο Αλεξανδρόπουλος – Στα 4 εκατ. η τιμή πώλησης

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here