Ο Άρης προχωράει τις εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι και σιγά σιγά ξεχωρίζει τους μεταγραφικούς του στόχους. Ένας εξ αυτών και μάλιστα βασικός φαίνεται πως είναι ο Νέιθαν Σάντος.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος ανήκει στην Σάντος με την οποία έχει συμβόλαιο ως και το 2026, ενώ φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Πορτογαλική Φαμαλικάο. Μάλιστα είχε μια γεμάτη χρονιά με 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τους Πορτογάλους. Η καριέρα του Σάντος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Βάσκο και το 2020 ακολούθησε δανεισμός στην Μποαβίστα για να τον αγοράσει η τελευταία, ένα χρόνο αργότερα.

Το 2022 επέστρεψε στη Βραζιλία με μεταγραφή για λογαριασμό της Σάντος, στην οποία έπαιξε ένα χρόνο πριν το προηγούμενο καλοκαίρι σταλθεί δανεικός στη Φαμαλικάο. Το θετικό στην περίπτωση του είναι ότι εκτός από δεξί μπακ παίζει και αρκετά ως δεξί χαφ. Έχει δηλαδή παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Μόουζες Οντουμπάτζο.

Συνολικά έχει 2 γκολ και 3 ασίστ σε 120 παιχνίδια στην καριέρα του, ενώ η αξία του στο transfermarkt είναι στα 2εκ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous article«Τελειώνει ο Ιωαννίδης για την Σπόρτινγκ»
Next articleΗ στάση του Ολυμπιακού για Κάρμο και οι σκληρές διαπραγματεύσεις με την Πόρτο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here