Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Κένεντι. Πρόκειται για Βραζιλιάνο που παίζει στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και αγωνίζεται στην Primera Division με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ.

Ο Λατίνος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φλουμινένσε και το 2015 αποκτήθηκε από την Τσέλσι έναντι 8 εκατ. ευρώ. Κατά το διάστημα παρουσίας του στο Λονδίνο πραγματοποίησε 30 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ μέχρι το τέλος του 2022. Ο μικρός αριθμός συμμετοχών του οφείλεται σε διαδοχικούς δανεισμούς εντός και εκτός Αγγλίας.

Χρονικά πρώτα βρέθηκε σε Γουότφορντ εκεί όπου δεν κατάφερε να αγωνιστεί, ενώ οι παραγωγικές του χρονιές ήταν σε Νιουκάστλ και Χετάφε από το 2018 ως το 2020. Η πορεία της καριέρας του με τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ συμπίπτει τη σεζόν 2020/21, όπου ο Βραζιλιάνος παραχωρήθηκε δανεικός στη Γρανάδα.

Εκεί μέτρησε 44 συμμετοχές με 8 γκολ και 6 ασίστ. Έπειτα βρέθηκε στη Φλουμινένσε και ακολούθησε εκ νέου η επιστροφή του στην Τσέλσι για την τελευταία του χρονιά. Η πορεία του στους «μπλε» ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν και τον απέκτησε η Βαγιαδολίδ έναντι 500 χιλιάδων ευρώ.

Εκεί κατέγραψε 13 συμμετοχές και 1 ασίστ και πλέον στον Ολυμπιακό έρχεται για να βρει το… λιμάνι του αφού ως τώρα δεν έχει παραμείνει σε καμία ομάδα πάνω από μια σεζόν.

Δείτε τον Κένεντι σε δράση:

https://youtu.be/VRJYTnmFjf0
loading...

Previous articleΟλυμπιακός: «Κλείδωσε» η απόκτηση του Κένεντι
Next article«Ολυμπιακός και Τράμπζονσπορ συζητούν για ανταλλαγή Σιώπη-Ζινκερνάγκελ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here