Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αποτελεί ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ του ΠΑΟΚ και το όνομα του έχει συνδεθεί με αρκετά μεταγραφικά σενάρια το τελευταίο διάστημα. Για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του μίλησε ο ατζέντης του παίκτη, Βιντσέντζο Καβαλιέρε.

Μεταξύ άλλων ο ατζέντης του Κροάτη κίπερ περιέγραψε το στυλ παιχνιδιού του 24χρονου αλλά και τις πιθανότητες να αγωνιστεί ο Κοτάρσκι στη Serie A.

Ο Βιντσέντζο Καβαλιέρε ρωτήθηκε πόσο πιθανό είναι να παίξει ο Κοτάρσκι στην Serie A και απάντησε πως:

«Πάντα υπάρχει μία πιθανότητα, όσο η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή. Το «πρόβλημα» με τον Κοτάρσκι είναι ότι κοστολογείται αρκετά ψηλά και, επιπλέον, ο ΠΑΟΚ παίζει στα προκριματικά του Champions League, είναι πολλά τα λεφτά πάνω στο τραπέζι. Το να δώσει έναν παίκτη-κλειδί, όπως αυτός, δεν είναι εύκολο».  

Ο Καβαλιέρε περιέγραψε και το στυλ παιχνιδιού του Κοτάρσκι: «Είναι ένας ολοκληρωμένος τερματοφύλακας, είναι πολύ καλός, παίζει πολύ με τα πόδια, είναι ένας μοντέρνος γκολκίπερ και είναι ψυχρός ως χαρακτήρας. Όταν πήγε στον ΠΑΟΚ όλοι είχαν ενθουσιαστεί. Είναι σαν ένα κομμάτι πάγου, πολύ ψυχρός. Εκανε πολύ λίγα λάθη και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και λόγω σημαντικών επεμβάσεων που έκανε».


Previous article«Η Ταγιέρες θα απαντήσει στον Άρη για Μαρτίνες»
Next articleΕπίσημη η μεταγραφή του Παλάσιος στην Ταγιέρες! (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here