Παίκτες με μεγάλη αξία έχει βγάλει η ακαδημία της Χαρτς τα τελευταία χρόνια.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με την ακαδημία της Hearts Of Abuja από τη Νιγηρία και οι δύο πλευρές θα έχουν στενή συνεργασία τα επόμενα χρόνια.

Σε αυτό το πλαίσιο το TransferGeeks σας παρουσιάζει τους καλύτερους παίκτες που έχει βγάλει η συγκεκριμένη ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Kennedy Nwanganga

Ο 32χρονος χαφ έχει βγάλει για χρόνια το ψωμί του στην Ευρώπη. Από τη Νιγηρία πήγε στην Φινλανδία και την Ίντερ Τούρκου, παίρνοντας το 2011 μεταγραφή στη Γκένκ. Στο Βέλγιο συνολικά έπαιξε σε έξι ομάδες έως το 2019, έχοντας ακόμη περάσματα από την Αλβανία και τη Γεωργία.

Ibrahim Alhassan

Ο 26χρονος προϊόν των ακαδημιών της Χαρτς πήρε τη μεταγραφή για την Αούστρια Βιέννης το 2017, πλέον βρίσκεται στο Βέλγιο ενώ το «λιμάνι» του το είχε βρει στην Πορτογαλία και τη Νασιονάλ, στην οποία έπαιξε για τέσσερα χρόνια έχοντας 80 συμμετοχές.

Daniel Francis

Ο 19χρονος είναι ο παίκτης που έχει τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλον. Από τη Νιγηρία πήγε μεταγραφή στη Μπάγιερν Μονάχου όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα στη δεύτερη ομάδα της. Από την άφιξη του στη Γερμανία έως σήμερα έπαιξε ως δανεικός για μία σεζόν στην Αυστρία και την Κλάγκενφορντ.

Alhassan Yusuf

Από τους παίκτες που έχουν βγει από την Hearts αυτός με τη μεγαλύτερη αξία είναι μακράν ο Γιουσούφ. Πρόκειται για 22χρονο χαφ ο οποίος το 2018 πήγε στη Γκέτεμποργκ, μέτρησε 77 συμμετοχές 2 γκολ και 9 ασίστ κατακτώντας και ένα κύπελλο Σουηδίας.

Πήρε μεταγραφή στην Αντβέρπ έναντι 1.000.000 ευρώ και στο Βέλγιο έχει ήδη κατακτήσει ένα κύπελλο ενώ διεκδικεί το πρωτάθλημα. Η αξία του βάσει του transfermarkt υπολογίζεται στα 6.000.000 ευρώ.

loading...

Previous article«Η ΕΠΟ στέλνει ξανά αίτημα για να γίνει ο τελικός στην Κύπρο»
Next articleΟ Πάλμα έχει λίγες πιθανότητες να καταλήξει στη Premier League για δύο λόγους

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here