Ο Μιριτέλο είναι πλέον με κάθε επισημότητα παίκτης του Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός επιθετικός ανακοινώθηκε από τους Αρκάδες στους οποίους υπέγραψε αρχικά ως δανεικός με οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα ο Μιριτέλο έχει πραγματοποιήσει και το ανεπίσημο ντεμπούτο του στην πρόσφατη φιλική ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Juan Bautista Miritello. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απέκτησε τον ποδοσφαιριστή πληρώνοντας τον δανεισμό του από την ομάδα της Αργεντινής, Defensa y Justicia και έχοντας οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2024.

Ο Juan Miritello γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1999 στην πόλη Luján της Αργεντινής και αγωνίζεται ως επιθετικός. Καλωσορίζουμε τον Juan Miritello στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.


Defensa y Justicia 15 (3)

Flandria 5

Talleres Remedios 29 (10)

San Martín Tucumán 33 (12)»

ΔΗΛΩΣΗ
«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για εμένα, μπορώ σίγουρα να εξελιχθώ μέσα από την ομάδα. Είναι μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα μου. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι προετοιμασμένος για αυτό το βήμα. Θέλω να βοηθήσω τον ΑΣΤΕΡΑ με τις εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση που με επέλεξαν και για την προσπάθεια που έκαναν για να έρθω στην ομάδα».

loading...

Previous articleΣκόραρε ο Ζαφείρης – Έκανε το 2 στα 2 η Σλάβια!
Next articleΣε ομάδα-έκπληξη εκτός Ευρώπης συνεχίζει ο Νταμπό

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here