Η Σέλτικ υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (25/10) την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Γλασκώβη. Ο παίκτης που μίλησε από την πλευρά των Σκωτσέζων στην ισπανική AS, είναι ο γνώριμος μας πρώην παίκτης του Άρη, Λούις Πάλμα.

Μεταξύ άλλων ο Ονδουριανός αναφέρθηκε στην εξαιρετική σχέση του με τον πρώην προπονητή των κιτρίνων, Χερμάν Μπούργος.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευγνώμων στον Μπούργος, έχω μεγάλη εκτίμηση για τον καθηγητή. Με βοήθησε πολύ στην Ελλάδα και με ενθάρρυνε να συνεχίσω να εργάζομαι για να συνεχίσω να πετυχαίνω σημαντικά πράγματα. Στη δεύτερη εμπειρία μου στην Ευρώπη, θα προσπαθήσω να κάνω τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά βήμα προς βήμα. Δουλεύω για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα, στο Champions League, όπου υπάρχουν μεγάλες και ιστορικές ομάδες, οπότε πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος».

Ο Πάλμα τόνισε ακόμη αναφερόμενος στην μετακίνηση του στον Άρη: «Πάντα έλεγα στην οικογένειά μου ότι η πανδημία ήταν κακή για εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά εμένα με βοήθησε πολύ. Όταν έγινε αυτό το διάλειμμα στο πρωτάθλημα της Ονδούρας, δούλευα στο σπίτι κάθε μέρα κι όταν επέστρεψα στο πρωτάθλημα της χώρας, νομίζω ότι ήμουν πιο ώριμος μετά από αυτό που συνέβη το 2019.

Φρόντισα τον εαυτό μου, χάρη στη μητέρα μου που ξέρει τα πάντα, όσον αφορά τη διατροφή γιατί δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το σπίτι για έξι μήνες. Έκανα γυμναστική και ποδήλατο στο σπίτι μου. Με σημάδεψε πολύ για να συνειδητοποιήσω τι ήθελα να πετύχω στη ζωή. Επέστρεψα από την πανδημία και άρχισα να βάζω γκολ και ασίστ και έτσι κατάφερα να πάω σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, τον Άρη».

Σχετικά με την Ατλέτικο είπε μεταξύ άλλων: «Το ανέφερα και στον Μπούργος, η άμυνα της Ατλέτικο ήταν πάντα μια από τις καλύτερες στον κόσμο».

loading...

Previous articleΜεταγραφή-έκπληξη για Παπασταθόπουλο, συνεχίζει στο υψηλό επίπεδο (pic)
Next articleΣέλτικ: Βασικός ο Πάλμα κόντρα στην Ατλέτικο (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here