Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Libero 107.4, παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο “σπίτι του”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την Championship: «Η Championship όπου αγωνίζομαι εγώ τώρα είναι επίσης πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, είναι μια πολύ καλή εμπειρία, πολύ ξεχωριστή. Δεν ξέρω ακόμη που θα βρίσκομαι, έχω έναν όρο με τη Φενερμπαχτσέ, υπάρχει και εδώ το ενδιαφέρον, θα δούμε τι θα γίνει».

Για τη «μάχη» ΠΑΟ-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά όλο το πρωτάθλημα, δείχνει ότι το θέλει πολύ, κι η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά θα έλεγα πως ο Παναθηναϊκός είναι ένα «κλικ» παραπάνω για να το πάρει, αν και η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή και θα παιχτεί στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά δίνω έναν πόντο παραπάνω στον Παναθηναϊκό».

Για τον ΠΑΟΚ: «Δεν ξεκίνησε πολύ καλά στην αρχή, μετά έκανε ένα πολύ δυνατό come back όπου έλεγες ότι μπορεί και πάλι να διεκδικήσει. Στα τελευταία ματς δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Γεννήθηκα μέσα στον ΠΑΟΚ, μεγάλωσε σ’ αυτήν την ομάδα, με ανέδειξε, πετύχαμε κάτι ξεχωριστό τότε με την ομάδα, που δεν έχει πετύχει, πιστεύω κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσω στον ΠΑΟΚ, είναι μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου, ζήσαμε πολλά μαζί και δεν ξεχνιούνται».

loading...

Previous article«Αρνητική απάντηση της Θέλτα στην ΑΕΚ για Πινέδα, θα υπάρξει και νέα πρόταση»
Next article«Ενδιαφέρον από τρεις ηπείρους για τον Πάλμα»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here